Esővízgyűjtés


Manapság igen fontos szempont a környezettudatosság és a gazdaságosság. Mind a kerti mind a szobában élő növények meghálálják az esővízzel való öntözést, mert tápanyagban gazdag és nem tartalmaz klórt.
Különböző felszín feletti tartályok nagy választéka várja webáruházunkban kedves vásárlóinkat.

Hogy kerül a víz a tartályba?


Különböző kapacitású esővízlopókon keresztül juttathatjuk a tartályba a szűrt esővizet. A lefolyó csatornába beépítve, a közlekedő edény elvén működő esővízlopók egyszerűen és gondozásmentesen töltik fel a tartályt, majd a túlfolyó vizet tovább engedik a lefolyóban.

Az esővízlopóban mechanikus szűrő van, de kapható lomb leválasztó egység is, amit szintén a csatorna lefolyójába kell beépíteni. Az eszköz leválasztja a nagyobb mechanikus szennyeződéseket, falevelet és oldalt kidobja, hogy a csatorna vagy a tartály ne duguljon el.

A képen egy egyedileg kialakított esővízlopó beépítési megoldása látható. A tartályba egy kis kapacitású szivattyú került beépítésre és a gyorscsatlakozón keresztül kerül a víz kijuttatásra.

Választékunkban felszín feletti egyszerű kivitelű, fali, beültethető, keskeny, szögletes, kerek, élethű, olcsó, 200 litertől az 1000 literig kapacitású tartályok közül válogathat.

Hozzá való csapot, magasítót a tartozékok menüpontban választhat.


Felszín alatti tartályokat egyedi elképzelések alapján ajánlunk Önnek.


Webáruházunkban különböző kivitelű, színű és méretű hordóból is választhat.
Kérdése van?
Írjon egy emailt vagy hívjon telefonon.
Segítünk megvalósítani elképzeléseit.